Øens Hold Cup samarbejder med FODBOLD-LAB

Mål jer mod hinanden og mod de bedste med FODBOLD-LAB

Fodbold-Lab giver dig mulighed for, at teste dit hold som i professionel topfodbold og måle jer mod jeres direkte modstandere, holdkammerater og ynglings spillere fra Superligaen.  Spillerne får målt deres hurtighed og springhøjde med professionelt testudstyr og får en sjov og motiverende oplevelse. Det er ikke hårdt og kan sagtens laves imellem kampene.

”Som fodboldspiller ønsker man altid at teste sig imod de bedste fodboldspillere” – citat David Beckham  


Se mere om Fodbold-Lab på www.fodbold-lab.dk 

Til Øens Hold Cup udvælges deltagerklubber indenfor passende årgange og får tilbuddet om gratis test af hele holdet ved FODBOLD-LAB.

De hold der ikke testes under Øens Hold Cup, kan stadig nå det. Tilmeld jer en af testweekenderne og bliv testet for kun 1.000 kr./hold. (normalpris 2.500 kr.). 

- Odense (sted og dato skal vi fastlægge sammen)
- København (sted og dato skal vi fastlægge sammen)
- Jylland (sted og dato skal vi fastlægge sammen)

Opfølgende test

De hold, der blev testet under Øens Hold Cup, kan få en opfølgende test for kun 1.250 kr. i de samme testweekender (normalpris 2.500 kr.).

Testning i jeres klub 

Kan et hold skaffe yderligere 5 hold som vil testes, så kommer vi og tester hos jer. Prisen vil være 1.000 kr./hold. (normalpris 2.500 kr.). I skal have en hal til rådighed som er minimum 40 m lang og vi tester ikke yngre end U13 hold.  

EmediateAd