Tilbud

Øens Hold Cup samarbejder med FODBOLD-LAB

Mål jer mod hinanden og mod de bedste med FODBOLD-LAB

Fodbold-Lab giver dig mulighed for, at teste dit hold som i professionel topfodbold og måle jer mod jeres direkte modstandere, holdkammerater og ynglings spillere fra Superligaen.  Spillerne får målt deres hurtighed og springhøjde med professionelt testudstyr og får en sjov og motiverende oplevelse. Det er ikke hårdt og kan sagtens laves imellem kampene.

”Som fodboldspiller ønsker man altid at teste sig imod de bedste fodboldspillere” – citat David Beckham  

Diplom

Trænerne for en holdoversigt over spillernes indbyrdes fysiske niveau og spillerne for et diplom som viser deres fysiske profil.

Case: Den fysiske profil hjalp Daniel Høegh

Da Daniel Høegh blev superligaspiller i OB, tabte han i starten flere løbedueller, når han skulle forsvare mod angribernes dybdeløb. Man troede at Daniel manglede hurtighed.  Sprinttest viste dog at Daniel var blandt OB's hurtigste! Man fandt ud af at Daniel tabte flere løbedueller, fordi han havde en uhensigtsmæssig fodstilling og en for oprejst position. Han var derfor langsom i sine vendinger. Det handlede altså ikke om at Daniel skulle lave mere hurtighedstræning, men om at han skulle træne teknikken i sine vendinger.  

Daniel trænede sine vendinger og begyndte at vinde næsten alle sine løbedueller. Han slog igennem som fast mand i OB, blev solgt til FC Basel og spiller i dag i SC Heerenveen. 


Se mere om Fodbold-Lab på www.fodbold-lab.dk 

Til Øens Hold Cup udvælges deltagerklubber indenfor passende årgange og får tilbuddet om gratis test af hele holdet ved FODBOLD-LAB.

De hold der ikke testes under Øens Hold Cup, kan stadig nå det. Tilmeld jer en af testweekenderne og bliv testet for kun 1.000 kr./hold. (normalpris 2.500 kr.). 

- Odense (sted og dato skal vi fastlægge sammen)
- København (sted og dato skal vi fastlægge sammen)
- Jylland (sted og dato skal vi fastlægge sammen)

Opfølgende test

De hold, der blev testet under Øens Hold Cup, kan få en opfølgende test for kun 1.250 kr. i de samme testweekender (normalpris 2.500 kr.).

Testning i jeres klub 

Kan et hold skaffe yderligere 5 hold som vil testes, så kommer vi og tester hos jer. Prisen vil være 1.000 kr./hold. (normalpris 2.500 kr.). I skal have en hal til rådighed som er minimum 40 m lang og vi tester ikke yngre end U13 hold.  

EmediateAd