Det perfekte træningsstævne

Øens Hold Cup er for alle ungdomsårgange fra U8 til og med U17. I menuen til venstre kan læses om reglerne for de enkelte årgange.

Her har I mulighed for at teste jeres hold præcis som I ønsker. Her er ikke noget max antal spillere pr hold, fri udskiftning, og I kan løbende skifte spillere mellem jeres hold, hvis I er flere hold afsted.

Der spilles på 4 niveauer på hvert spillested, hvilket gør det til en oplagt tur for hele årgangen (bemærk, at hver årgang spiller i hver sin værtsklub). Altså er det som udgagnspunkt ikke muligt at bo og spille samme sted med forskellige årgange.

Modstanderne bliver matchet individuelt, og her er mulighed for at spille mod jævnbyrdige modstandere fra andre dele af landet samt de store traditionsklubber, der deltager hvert år.

Efter tilmeldingsfristen udsendes praktisk information indeholdende oplysninger om spillested, praktiske forhold og betaling (betalingsfristen er 14 dage før stævnets start). Her skal der meldes antal deltagere tilbage, så vi kan få indkvarteringen til at gå op.

Første kamp ligger fredag aften. Hvis I ved at I først kan være fremme til at spille på et givent tidspunkt, bedes I gøre opmærksom på dette ved tilmelding.

Hvis I er i tvivl om hvilket niveau I skal spille på eller har særlige ønsker til programmet (kamptider, modstandere, ønske om at møde modstandere på forskellige niveauer, mulighed for at arrangere træning på spillestedet etc), så kontakt Christian Nørkær, chno@ob.dk / tlf. 50 48 42 52


EmediateAd