Annonce
Annonce

Øens Hold Cup

Øens Hold Cup
Annonce
Annonce

Næste Øens Hold Cup : 25.-27. marts

Hver årgang spiller på sit spillested.

Værtsklubber følger her ultimo december.

Øens Hold Cup er et træningsstævne for årgange U8 til U17, som afholdes hvert år i udvalgte fynske klubber i fodboldsamarbejdet Øens Hold (OB). Stævnet er for alle niveauer (A-B-C-D), hvilket gør det til en oplagt fællestur for hele årgangen - og det er både for drenge- og pigehold. 

Kampprogrammet for dit hold sammensættes individuelt for at sikre jævnbyrdige kampe, og der prioriteres altid modstandere fra andre dele af landet. Her deltager hold fra hele Danmark og sommetider hold fra Sverige, Norge og Tyskland. 

Her har I mulighed for at teste jeres hold præcis som I ønsker. Her er ikke noget max antal spillere pr hold, fri udskiftning, og I kan løbende skifte spillere mellem jeres hold, hvis I er flere hold afsted.

Hovedformålet er at skabe rammerne for en sjov og brugbar træningsturnering, hvor dit hold kan afprøve nye ting og udvikle sig samt styrke sammenholdet i hyggelige omgivelser. Øens Hold Cup er oplagt for de yngre årgange, der er på tur for første gang, og forældre er velkomne til at deltage i weekenden. I indkvarteres i eget klasselokale i gåafstand til banerne.

Hver årgang tildeles et spillested på Fyn. Disse kendes i løbet af august.

Hvis I er i tvivl om hvilket niveau I skal spille på eller har særlige ønsker til programmet (kamptider, modstandere, ønske om at møde modstandere på forskellige niveauer, mulighed for at arrangere træning på spillestedet etc), så kontakt chno@ob.dk

Pris:

Øens Hold Cup er for ungdomsspillere på alle niveauer, og dette bliver også afspejlet i prisen. Indkvartering og forplejning lørdag-søndag er inkluderet i deltagergebyret, så man kan koncentrere sig 100% om spillet på banen.

Pr. deltager kr. 450,00
Holdgebyr kr. 500,00

Deltagerprisen er den samme for alle, både spillere, trænere og forældre.

Prisen for at deltage med ét hold uden overnatning eller forplejning er kr. 1.000 for holdet.

KONTAKT

Sidder du med nogle spørgsmål eller ønsker til Øens Hold Cup stævnerne, er du meget velkommen til at kontakte:

Øens Hold Konsulent
Christian Nørkær
chno@ob.dk 

Øens Hold Cup ønsker at skabe de bedste forudsætninger for et brugbart træningsstævne for alle deltagere, så vi forsøger så vidt muligt at efterkomme individuelle forespørgsler.

STEMNINGSVIDEO FRA ØENS HOLD CUP I RINGE (2017)

Annonce